Molila sem za bodočega moža

psenicaŽe kot majhna deklica sem sanjala o ljubečem možu in veliki družini. To se mi je zdela prava pot zame. Ker pa tega ljubečega moža kar ni bilo in sem postajala že malo neučakana, sem začela razmišljati o misijonih in tudi posvečenem življenju … vendar pa se mi je misel vedno nekako vračala k želji, da bi bila mama…

»Torej nekje že mora biti ta moj mož,« sem si večkrat rekla in nisem vedela, da se najini poti prepletata že skoraj vse najino življenje.

V srednješolskih letih sem postala birmanska animatorka. Na duhovnih vajah za birmance sem dobila molitev za fanta/moža. Začela sem jo moliti, hkrati pa sem svojo prošnjo za dobrega moža usmerila tudi k sv. Antonu Padovanskemu. Sedaj vem, da je prišel ravno o pravem času, moj težko pričakovani, ljubeči mož. Tri leta sva brusila najini popolnoma različni osebnosti in nato v popolnem zaupanju v Božjo pomoč stopila na skupno zakonsko pot, ki nama je dala štiri edinstvene otroke in nama vsak dan prinese nekaj novega, včasih nepričakovanega. »Ampak tako mora biti,« si rečeva, in gremo skupaj naprej.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja